Η πιο δυσάρεστη νίκη της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο μπορεί να νίκησε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 2-0, όμως το μυαλό όλων ήταν στα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν τρεις ώρες νωρίτερα από το παιχνίδι. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους ροχιμπλάνκος στο γήπεδό τους μέσα σε μία εβδομάδα με την οποία διατηρείται σε κοντινή απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα θεαματικό. Δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το δυνατό όπλο των γηπεδούχων ήταν οι σέντρες ακριβείας την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι επιτίθονταν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στο 9 η κεφαλιά του Μάντζουκιτς δεν ανησύχησε τον Φαμπρίτσιο, όμως δε συνέβη το ίδιο και στο 43 με πρωταγωνιστή τον Σάουλ.Ο νεαρός επιθετικός έγραψε το 1-0 με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την Ατλέτικο που σφράγισε το τρίποντο με ένα δεύτερο γκολ. Δράστης στο 55 ο Αρντά, που με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0.

Η Ατλετικο είχε και μια ακόμα ευκαιρία λίγο πριν το τέλος, όμως ο Ροντρίγεζ σπατάλησε μια σπουδαία φάση στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Σχετικά άρθρα