Δερμιτζάκης: «Συγνώμη από τον κόσμο, διαφημίζει την Ελλάδα ο Αστέρας»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα και την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Εργοτέλη γιατί είναι περήφανος για την ομάδα ενώ υπογράμμισε πως ο Αστέρας διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

“Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς γιατί ήρθε ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα. Παρότι ξέραμε ότι παίζουμε με καλή ομάδα με ποιότητα, αλλά παράλληλα μια ομάδα η οποία είχε μια κούραση λόγω του ευρωπαϊκού παιχνιδιού που έκανε, προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Στο πρώτο μέρος ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο, ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, μετά ανεβάσαμε ρυθμό, πιέσαμε, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε”, είπε αρχικά. 

Για το δεύτερο ημίχρονο: “Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα, αλλά όλα τελείωσαν με τα γρήγορα γκολ του αντιπάλου. Δεν αντιδράσαμε σαν ομάδα και είναι κάτι που με προβλημάτισε πάρα πολύ. Προσπαθήσαμε με αλλαγές να ανεβάσουμε ρυθμό και να πάρουμε ότι μπορούσαμε, αλλά όχι μόνο δεν κάναμε καλύτερη την εικόνα, αλλά αποσυντονιστήκαμε τελείως. Βγάζουμε μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών, παρότι δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε, αλλά τουλάχιστον δείξαμε μια καλή παρουσία. Η ομάδα έχει μέλλον, με κάποια πράγματα που χρειάζονται διόρθωση, να μπορέσει να ζητήσει κάτι παραπάνω. σήμερα όμως η εικόνα μας είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Για την εικόνα αυτή φταίει ο προπονητής”.

Για τη συνέχεια: “Αναλαμβάνω αυτή την βαριά ήττα, ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί είναι περήφανος για εμάς και μας βοηθάει και κατά δεύτερον να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, γιατί μέσα από τέτοιες εμφανίσεις, επιβάλλεται να δουλέψεις και να βελτιωθείς, για να ζητήσεις και να πετύχεις τον στόχο που είναι η παραμονή. Δεν είναι αδύνατο για εμάς, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να έχουμε υπομονή και επιμονή”.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ, πρέπει να ξεχάσουμε τον Αστέρα, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα Τρίπολης, είναι μια ομάδα που διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι μια ομάδα που έχει παρόν και μέλλον”.

Σχετικά άρθρα