Νέες καταγγελίες από Κούγια

Με το πέρας της συνέντευξης Τύπου ο Αλέξης Κούγιας πήρε το λόγο και εξαπέλυσε νέες επιθέσεις με στόχο την ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, υποστηρίζοντας ότι είναι ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο 50 χρόνια. Έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος μιας ιστορικής ομάδας. Αηδιάζω με τον τρόπο που το στενό περιβάλλον της ΑΕΚ λειτουργεί επικοινωνιακά να με πλήξει. Στέλνω μήνυμα προς όλους. Όπως δεν δίστασα να πω τι συμβαίνει με την πρώτη παράγκα με τους αδελφούς Μητρόπουλους. Όπως δεν δίστασα να πvω τι συνέβη με την δεύτερη παράγκα το 2002, όταν συνελήφθησαν όσοι συνελήφθησαν με το πόρισμα Παπανδρέου. Έτσι δεν θα επιτρέψω με την δύναμη που μου δίνει η κοινωνική και επαγγελματική μου θέση να κτιστεί καινούργια παράγκα στο ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα του λόγια για να προσθέσει στη συνέχεια: «Την Παναχαϊκή από τότε που την αγόρασα την έχει πλήξει το κόμπλεξ ισχυρών παραγόντων. Αυτοί συνθλίβουν όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή δεν έχει καμία σχέση με τον πόλεμο που γίνεται. Έχω δώσει 40 σελίδες κατάθεση στον Κορέα και δεν έχω αλλάξει λέξη. Η ομάδα μου έχει αναγκαστεί να γυρίζει στα χωριά της Ελλάδας, ενώ είναι οικονομικά καθαρή και με διεθνείς παίκτες. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με κάποιους παράγοντες της ΕΠΟ . Ξέρουν ποιους συναντούν. Προχθές τους συνέλαβα στο μαγαζί του Κακέτση και παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό. Ξέρω καλά τι κάνει ο Παπασταμάτης τον οποίο προσέλαβε ο Καλογιάννης δήθεν για μάρκετινγκ. Και ξέρω και τι κάνει ένας ήδη κατηγορούμενος για τα στημένα που δεν βάζει μυαλό. Εγώ δεν αλλάζω ποτέ. Με την δύναμη που μου δίνει η ομάδα μου, θα συνεχίσω να κάνω τα ίδια. Θα νικήσουν οι αξιοπρεπείς άνθρωποι του ποδοσφαίρου…».

Ο Αλέξης Κούγιας στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος της ΑΕΚ. Στη συνέντευξη Τύπου λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το όνειρό του. Ακόμα και… τώρα που είναι στην ηγεσία της Παναχαϊκής: «Το όνειρο μου είναι να παίξει η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Ευρώπης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Την θέλουμε την ΑΕΚ στην Σουπερλίγκα, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θέλει μόνο την ΑΕΚ. Θέλει και τις ομάδες που τις διαλύσανε. Τον Ηρακλή, τον Άρη, την ΑΕΛ… Και πρακτικές σαν του κυρίου Τζοβάρα σήμερα δεν θα τις επιτρέψω»!

Είπε και άλλα ο έγκριτος δικηγόρος, ο οποίος τα έβαλε με την ΕΠΟ και τα όσα περίεργα συμβαίνουν με τις ομάδες που ανεβαίνουν στη Super League: «Την μια εμφανίζεται ένα Σουαδάραβας και ανεβάζει την ομάδα του νησιού, την άλλη εμφανίζεται ένας κουμπάρος από την Κρήτη, την άλλη ο Κομπότης με 100 εισιτήρια, την άλλη ένας συγγενής μελών της ΕΠΟ. Αυτό πρέπει να τελειώσει. Και αν δεν το συνειδητοποιήσει η ΑΕΚ που έρχεται, δεν κάνουμε τίποτα. Δεν θα επιτρέψω στην θέση του χαλίφη να μπει ένας νέος μάγκας. Είναι ντροπή για τον κόσμο της ΑΕΚ να τον κατευθύνουν έτσι».

Καταλήγοντας ο κ. Κούγιας επέστρεψε και στο θέμα Ζωγράφου. Έκανε μία ευχή, έστειλε ένα ακόμα μήνυμα και θυμήθηκε ξανά τη βράβευση του… Μπάγεβιτς: «Εύχομαι ο κύριος Μελισσανίδης να μην έχει σχέση με την επίθεση Ζωγράφου. Αν έχει όμως, δεν μπορούμε να αποσιωπούμε συμπεριφορές. Δεν έχω πάρει τίποτα από το ποδόσφαιρο, έχω χαλάσει μια ολόκληρη περιουσία. Δεν μπορώ να έρθω με τα παιδιά μου στο γήπεδο μ’ αυτά τα εμετικά συνθήματα. Αν σας αρέσει η ΑΕΚ να ανέβει έτσι, μετά από εκεί που την έστειλαν με τις διαιτησίες σαν του Δημητρόπουλου, εμένα δεν μου αρέσει. Είχαμε προετοιμαστεί να κάνουμε γιορτή. Γιατί μου στέρησαν την βράβευση του Μπάγεβιτς; Εύχομαι στην ΑΕΚ με σωστό τρόπο, να πάρει αυτό που της αξίζει».

Σχετικά άρθρα