Διαμαντίδης: «Μας βοήθησε πολύ ο Μπλουμς»

Τα εύσημα στον Γιάνις Μπλουμς για την συμβολή του στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κοροίβου έδωσε ο αρχηγός των «πρασίνων» Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε από τον πρόεδρο των «νεοφώτιστων» στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Χρήστο Λαγό.

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά. σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα και ίσως μερικά σουτ που χάσαμε μας έφεραν έναν μικρό εκνευρισμό», επισήμανε ο «Τρισδιάστατος» και υπογράμμισε: «Χάσαμε και τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Κόροιβο να πλησιάσει στο σκορ. Στο τέλος, όμως, ο Γιάννης Μπλουμς έβαλε δύο κρίσιμα καλάθια και μας βοήθησε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Κόροιβο που έχει μια καλή και μαχητική ομάδα».

Ακολούθως, ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε για την απουσία του Μπατίστα και την απώλεια του Μαυροκεφαλίδη: «Σίγουρα η κάθε απουσία παίζει το ρόλο της. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα παιδιά που έπαιξαν μέσα προσπάθησαν για το καλύτερο. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες και προχωράμε όλοι μαζί».

Σε ερώτηση για το εάν τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ξέρουμε πως αν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όποια έδρα και αν αγωνίζεσαι θα αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να προδικάσουμε το οτιδήποτε».

Σχετικά άρθρα