«Του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα»

Βόμβες από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, που έθεσε ως στόχο της επόμενης χρονιάς το… πρωτάθλημα. «Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο. Ο στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Και να ξέρετε, πως μπορούμε να το κάνουμε», είπε ο Αγγελόπουλος σε δείπνο γνωριμίας με δημοσιογράφους των «κιτρινόμαυρων» ΜΜΕ.

Όπως αποκάλυψε, σήμερα θα ανακοινωθεί ο νέος play maker της ομάδας, που ζήτησε ο Ντούσαν Σάκοτα, ενώ στα σκαριά είναι και η απόκτηση ενός σέντερ αλλά και ενός ακόμα Έλληνα παίκτη. 

«Να ξέρετε, πως του χρόνου θα έχουμε 3-4 παίκτες στην Εθνική . Κάνουμε συμφωνίες για έξι μήνες με οψιόν για ένα ή δύο χρόνια. Θέλουμε μέχρι τον Μάρτιο να έχουμε καταλήξει σε κορμό 7-8 παικτών και το καλοκαίρι να πάμε στην Αμερική και στα καμπ που γίνονται εκεί για να κάνουμε τις προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω ακράδαντα, πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου».

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον Αγγελόπουλο η δημιουργία μιας ΚΑΕ πρότυπο. «Εχουμε μια εταιρεία διαμάντι. Όλα στην ώρα τους, τακτοποιημένα. Όταν είσαι στην ΑΕΚ, οφείλεις να είσαι πρώτος σε όλα. Από τον πρόεδρο μέχρι εκείνον που σφουγγαρίζει το παρκέ. Οι καλύτεροι και οι πιο γρήγοροι. Εμείς θέλουμε μια ομάδα πρότυπο, δίχως οφειλές». Στα σχέδιά του είναι να πραγματοποιήσει μεταγραφές Ελλήνων νεαρών ταλαντούχων παικτών, όπως έκανε φέτος ο Παναθηναϊκός, μέσα από καμπ που θα διοργανώσει ο σύλλογος.  

Θα υπάρξει συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση, με μακρόχρονη ενοικίαση, του κλειστού του Γαλατσίου, που θα μπορεί να είναι έδρα για όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. 

Εντυπωσιακό ήταν πως ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με 3-4 κορυφαίους επιχειρηματίες για να συνδράμουν στην ΚΑΕ, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και άλλες εμπορικές συμφωνίες (εκ των πρώτων με κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων).

 

Σχετικά άρθρα