Πρωινή σύσκεψη και αυξημένη προστασία ζητά ο ΠΑΟΚ

Τα μέτρα τάξης που έχουν αποφασιστεί για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι στο Καραισκάκη αναμένεται να επικυρωθούν σήμερα το πρωί στην τελική σύσκεψη που θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Εκεί θα βρίσκονται εκπρόσωποι και των δύο ομάδων, εκπρόσωποι της αστυνομίας, της Λίγκας και των υπολοίπων αρμοδίων αρχών. Ο ΠΑΟΚ πάντως, όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ στο pamesports.gr έχει ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας. Εκτός από την παρουσία δύο εισαγγελέων, που στον ΠΑΟΚ την θεωρούν αυτονόητη, θα εφαρμοστούν κι άλλα μέτρα, εντός και εκτός γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου θα καθίσουν ο προπονητής, οι συνεργάτες του και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι άνδρες της οποίας, σημειωτέον, θα βρίσκονται στο τελικό κάτω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας καθώς οι πάγκοι εφάπτονται με τις κερκίδες. Παράλληλα μια ακόμη διμοιρία των ΜΑΤ θα βρίσκεται μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να μην συμβεί το παραμικρό, εάν επιχειρήσουν από τον Ολυμπιακό να δημιουργήσουν «κλίμα» μέσα στα αποδυτήρια. Παράλληλα θα υπάρχει αυξημένη προστασία έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Επίσης οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά την αναχώρηση του λεωφορείου που θα μεταφέρει τα μέλη της αποστολής από το ξενοδοχείο με προορισμό το Καραϊσκάκη. Τα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο, σε όλη την διάρκεια της διαδρομής έως το γήπεδο.

Σχετικά άρθρα