Μακρής: «Ζητώ συγγνώμη για την κατάσταση»

Ο πρώην γενικός αρχηγός του ΤΑΑ ΑΕΚ, Μάνος Μακρής, λίγο μετά την παραίτησή του από το τμήμα της Ερασιτεχνικής απολογήθηκε στους φίλους της Ένωσης. Από την άλλη όμως τους διαβεβαίωσε ότι για την τρέχουσα σεζόν οι περιπέτειες έχουν τελειώσει.
 
“Αποχωρώντας από το τμήμα το οποίο επί 15 μήνες υπηρέτησα πιστά με μοναδικό στόχο η ΑΕΚ να γίνει υπολογίσιμη δύναμη (και) στο βόλεϊ και με αφορμή τα όσα οπαδοί καταλόγισαν εναντίον μου μετά τον άτυχο αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου, θέλω να δηλώσω τα εξής:
 
Για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στον αθλητισμό την ευθύνη δεν την έχει ένας, αλλά πολλοί. Προσωπικά τις δικές μου ευθύνες για την κατάσταση στην οποία αυτή τη στιγμή έχει περιέλθει η ομάδα, αναγνώρισα κι ανέλαβα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησα πριν από δυο εβδομάδες.
 
Σήμερα θέλω να ζητήσω από τους οπαδούς μας μια μεγάλη συγγνώμη για τις πίκρες που πήραν το τελευταίο διάστημα. Καταλαβαίνω την αγωνία τους, γι αυτό τους διαβεβαιώνω ότι η αγαπημένη μας ομάδα δεν θα μπει σε αγωνιστικές περιπέτειες την τρέχουσα περίοδο και ό,τι με τη νέα διοίκηση, εφόσον δεν επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη.
 
Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και στο θέμα του γηπέδου η ΑΕΚ έχει βρει το δρόμο της. Το ίδιο είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και στην Ερασιτεχνική. Τούτη την κρίσιμη στιγμή, οφείλουμε όλοι να βάλουμε στην άκρη τις προσωπικές μας διαφορές και να στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια”.

Σχετικά άρθρα