Μακαρόνια φαρφάλες με τόνο!

<p> </p>
<div class="content-holder">
<div class="recipe-header image-expanded">
<div class="image"> </div>
</div>
<div class="clearfix"> </div>
<div class="main-left">Υλικά
<ul>
<li class="ingredient"><span class="text">1 πακέρο μακαρόνια φιογκάκια</span></li>
<li class="ingredient"><span class="text">100 γρ. κουκουνάρι</span></li>
<li class="ingredient"><span class="text">2 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
<li class="ingredient"><span class="text">2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο</span></li>
<li class="ingredient"><span class="text">2 κονσέρβες τόνος σε νερό</span></li>
<li class="ingredient"><span class="text">2 κ.σ. κάππαρη</span></li>
<li class="ingredient"><span class="text">λίγο φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα</span></li>
</ul>
<br />
<div class="clearfix"> </div>
<div class="recipe-body">
<div class="info-title"><br />Εκτέλεση</div>
<div>
<p>Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.</p>
<p>Σε αντικολλητικό κατά προτίμηση τηγάνι καβουρντίζουμε το κουκουνάρι, ανακατεύοντας καλά μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το τηγάνι και το αφήνουμε σε ένα πιάτο στην άκρη.</p>
<p>Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το σκόρδο και το αφήνουμε να ροδίσει για ένα λεπτό.</p>
<p>Στη συνέχεια στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό και τον ρίχνουμε στο τηγάνι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε την κάπαρη, την λιαστή ντομάτα και το κουκουνάρι.</p>
<p>Τέλος, ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσουν καλά τα υλικά μας.</p>
<p>Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με λίγα φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού<br />.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<p><span>- See more at: http://www.mamapeinao.gr</span></p>

Σχετικά άρθρα