20άδα με Δελακά η Εθνική Πόλο

Διήμερο καμπ προετοιμασίας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, το ερχόμενο Σάββατο και την Κυριακή, ενόψει του αγώνα της με την Σλοβακία στο Νόβακι, στις 9 Δεκεμβρίου για το Γουόρλντ Λιγκ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/12) τις σχετικές κλήσεις 20 πολιστών που είναι οι: Γαλανίδης, Βλαχόπουλος, Ποντικέας, Δερβίσης, Γούνας, Φουντούλης Ι., Κολόμβος, Μουρίκης, Δελακάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ζερδεβάς, Χρυσοσπάθης, Καπότσης, Τίγκας, Καπετανάκης, Γούβης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Πρέκας, Γαλανόπουλος (ΝΟ ΧΙΟΥ), Τζωρτζάτος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Χατζηγούλας Μ. (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Οι «20» καλούνται το μεσημέρι (12.15) του Σαββάτου, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, όπου και θα πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία.

Η αποστολή για το Νόβακι θα αναχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα (8/12), μέσω Βιέννης. Το παιχνίδι με τη Σλοβακία, για την 2η αγωνιστική του Ομίλου μας στο Γουόρλντ Λιγκ, θα διεξαχθεί την επομένη (9/12), με ώρα έναρξης 17.00 τοπική και διαιτητές τους Μέτε Κοκαραγκάτς (Τουρκία), Φίλιππο Γκόμεζ (Ιταλία).

Σχετικά άρθρα