KAE Άρης: Το ματς θα τελειώσει στο παρκέ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης εκφράζει την ενόχλησή της για το γεγονός ότι υπάρχουν «φωνές» που αμφισβητούν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε με έκπληξη μία προσπάθεια, μέσω ανακοινώσεων, να αμφισβητηθεί η απόφαση – σταθμός του ΑΣΕΑΔ, η οποία αποκατέστησε μία μεγάλη αδικία που πήγε να συντελεστεί σε βάρος του ΑΡΗ.

Το ότι φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούνται αποφάσεις του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου, το οποίο απαρτίζεται από έναν Εισαγγελέα και τέσσερις Εφέτες, μας ξεπερνά και δείχνει το λόγο που η κοινωνία μας έχει σαπίσει. Το ΑΣΕΑΔ, το οποίο (για όσους το λησμονούν) διορθώνει κακώς κείμενα στον ελληνικό αθλητισμό (γιατί κανείς δεν έχει το αλάθητο του Πάπα), δικαίωσε τον ΑΡΗ και αποφάνθηκε ότι κακώς διεκόπη οριστικά η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, κάτι που είδε ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα και αναγνώρισε, προσωρινά όπως φάνηκε, και ο αντίπαλος. Αυτή είναι η ουσία. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα είναι υπέρ του να τελειώνουν στο παρκέ αγώνες στους οποίους ΔΕΝ συντρέχουν λόγοι οριστικής διακοπής. Αν συνέτρεχαν τέτοιοι λόγοι στον αγώνα της 18ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα το παραδεχόμασταν, αν και έχουμε γίνει μάρτυρες αναμετρήσεων που ενώ δεν έπρεπε να ολοκληρωθούν ποτέ, τελείωσαν κανονικά.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιμένει από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ να ορίσει την ημέρα που θα συνεχιστεί η αναμέτρηση του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ. Μία αναμέτρηση που έπρεπε να τελειώσει και θα τελειώσει στο παρκέ… “.

Σχετικά άρθρα