Βεργέτης: «Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι»

Ο Αστέρας έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη στο Βόλο με 2-0 χάρη στα γκολ του Μπακασέτα και του Μάσα . Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά πήρε το τρίποντο.

“Δεν είχαμε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ξέρω ότι υπάρχει κόπος λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών και των παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επόμενα δύσκολα ματς που έχουμε. Ωστόσο ξέρω πως και οι παίκτες μου είναι άνθρωποι και υπήρχε κούραση.

Δεν θεωρώ ότι είχαμε συντήρηση δυνάμεων από κανένα παίκτη. Η Νίκη Βόλου ήταν ένας ιδιαίτερα αξιόμαχος αντίπαλος, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και σε αυτό οφείλεται η επιτυχία της στο ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό”, είπε αρχικά. 

Και συνέχισε λέγοντας πως “Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Όταν γίνονται και τα δύο, αυτό είναι το καλύτερο. Όταν δεν μπορούμε, προσπαθούμε να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Επαναλαμβάνω δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι”.

Σχετικά άρθρα