«Διπλό» η Ντιναμό, «γκέλα» η Σπαρτάκ (videos)

Στην 4η θέση με 29 βαθμούς ανέβηκε η Ντιναμό Μόσχας, καθώς κατάφερε να περάσει από την παγωμένη έδρα της Μορντόβια με 1-0 για την 16η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος… Λίγο αργότερα, η Σπαρτάκ Μόσχας άφησε δυο πόντους στην έδρα της κόντρα στην Ροστόφ, καθώς έμεινε στο 1-1!

Η Ντιναμό δεν έχασε για 4η αγωνιστική και με τρέχει… σερί 3-1-0, ούσα στο -2 από την 2η θέση και στο -9 από την κορυφή και την Ζενίτ! Η Μορντόβα έμεινε στους 20 βαθμούς και σε απόσταση 7 πόντων από τις επικίνδυνες θέσεις. Για τη Ντιναμό ένα γκολ από τον Τόμας Χούμποτσαν μετά από φάση διαρκείας μέσα στην αντίπαλη περιοχή στο 37’ ήταν αρκετό για να πάρει η Ντιναμό Μόσχας τη νίκη!

Η Σπαρτάκ Μόσχας δεν νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1-1) και με το 1-1 εντός με την Ροστόφ ανέβηκε στους 26 βαθμούς, μένοντας στο -3 από την 5η θέση και τη Λοκομοτίβ, από την οποία είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0. Η φιλοξενούμενη, που έχει αρνητική παράδοση με την Σπαρτάκ στη Μόσχα, έμεινε για 4η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-1) και ανέβηκε στους 11 πόντους, ούσα προτελευταία. Η Ροστόφ προηγήθηκε στο 71’ με γκολ του Τορμπίνσκι στο 71’ και η γηπεδούχος ισοφάρισε στο 75’ με τον Γκλουσάκοφ…

Σχετικά άρθρα