Μαντούρο: «Πιθανό να χτυπήθηκε με σφαίρες ο Γλύκος»

Για τον ομοεθνή και αντίπαλό του την Τετάρτη, Ιμπραΐμ Αφελάι, αλλά και όσα έγιναν με τον Παναγιώτη Γλύκο στο Φάληρο μίλησε ο Χέντβιχες Μαντούρο .

Ο Ολλανδός άσος του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα goal.com.

Για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είπε: “Αρχισε καλά, αλλά σταδιακά είχε μικρότερη συμμετοχή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και ίσως ήταν αυτός ο λόγος που αντικαταστάθηκε μετά από περίπου μια ώρα αγώνα. Ο ρόλος του στην ομάδα είναι διαφορετικός από αυτόν στην Eθνική. Ηταν εξαρτημένος από τις μπαλιές που έπαιρνε στην πλευρά του. Ο ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα ματς του Champions League. Στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν περισσότερο δυνατά. Αυτό που έχω δει μέχρι τώρα από αυτόν είναι αρκετά καλό. Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως είναι αρκετά ικανοποιημένος”.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Γλύκου, είπε: “Ενα πυροτέχνημα πετάχτηκε από τις κερκίδες και ο Γλύκος χτυπήθηκε. Πιθανόν να ήταν σφαίρες από καουτσούκ. Είναι εξωφρενικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή. Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έκαναν καλό ζέσταμα και μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίστηκε να παιχτεί το ματς. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε, αλλά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο”.

Σχετικά άρθρα