Δερμιτζάκης: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία»

Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής του Εργοτέλη εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του και παρά το ότι το πέναλτι που πήρε ο ΟΦΗ είναι αμφισβητούμενο, δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία.

«Ήταν ένα ντέρμπι με ότι αυτό συνεπάγεται, ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν το ματς. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Καταλαβαίνω τις ερωτήσεις που θα δεχθώ. Υπάρχει μια πίκρα. Δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία. Δε θα αναφερθώ σε αυτό. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στο προηγούμενο στην έδρα μας, φαίνεται ότι τα σημάδια δεν είναι καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Επιβάλλεται να το κάνουμε για την ομάδα μας», είπε αρχικά ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Και συμπλήρωσε: «Παιχνίδια όπως αυτό μόνο κέρδος μπορεί να είναι για να πεισμώσουμε και να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Εργοτέλη που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Εγινε ένα ντέρμπι με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν βγήκε η ποιότητα των ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο»

Σχετικά άρθρα