Το σερί της Φούλαμ φέρνει όβερ

101. ΜΠΟΧΟΥΜ-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ  ΟΒΕΡ  1.65

Εχει βρεί τον τρόπο να σκοράρει με ευκολία η Μπόχουμ. Αποτέλεσμα ήταν  να πάρει τέλος το σερί των ισοπαλιών εντός έδρας με την ευρεία νίκη επί της Ααλεν με 4-0. Πάντως τα αμυντικά προβλήματα δεν τα έχει λύσει η ομάδα του Νοϊρούρερ ο οποίος βρίσκεται σε δυσχερή θέση καθώς η Μπόχουμ δεν έχει πορεία πρωταθλητισμού. 

Οσον αφορά τη Σαν Πάουλι είναι η χαρά της κάθε αντίπαλης επίθεσης καθώς έχει το χειρότερο παθητικό τερμάτων με 32 σε 12 αγωνιστικές που έχουν γίνει έως τώρα στην Β’ Γερμανίας. Εχει τη χειρότερη άμυνα εκτός με 18 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν τα πέντε διαδοχικά όβερ θα είναι έκπληξη εάν σήμερα δεν δώσουν συνέχεια στο σερί.

111.ΦΟΥΛΑΜ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  ΟΒΕΡ  1.50

Η Φούλαμ που ανεβαίνει όσο περνά ο καιρός έχει βρεί αγωνιστικό ρυθμό όχι πάντως απ’ την ανασταλτική λειτουργία που παραμένει ασταθής ανάλογα με τον αντίπαλο αλλά χάριν της εύρρυθμης επιθετικής λειτουργίας. Το πρόσφατο 2-1 στην έδρα της Μπράιτον την ανέβασε στην 16η θέση και αποτέλεσε το έβδομο όβερ στη σειρά.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τη φιλοξενούμενη η οποία έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες με συνέπεια να βρίσκεται πλέον εκτός της εξάδας των πλέι οφ. Βγάζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα άλλωστε δέχεται μονίμως γκολ στα επτά τελευταία ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Αναμένεται ανοικτό ματς κυρίως από την επιθετική Φούλαμ.

115. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣ.  2-3 ΓΚΟΛ  2.00

Καταστροφική ήταν για την Μποαβίστα η προηγούμενη αναμέτρηση στην έδρα της Μαρίτιμο. Οχι μόνο υπέστη την πιό βαριά ήττα στη σεζόν με 4-0 αλλά έχασε και τρείς βασικούς στα μετόπισθεν. Θα λείψουν οι τιμωρημένοι αμυντικοί Μπράιν, Φιλίπε και ο τερματοφύλακας Μίκα οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς προκαλώντας πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία.

Αναμένευαι να παίξει κλειστά αυτή τη φορά η γηπεδούχος με στόχο να κρατήσει μακρυά την Σπόρτιγκ η οποία παίζει καλά εσχάτως, με εξαίρεση το 0-3 απ’ τη Γκιμαράες και πλησιάζει την πέμπτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι ανέκαθεν δυσκολεύονταν στο “Ντο Μπέσα” το ίδιο περιμένω να συμβεί και απόψε συνεπώς το πιθανότερο είναι μεν να επικρατήσει η καλύτερη ομάδα αλλά με δυσκολία. Μικρό σκορ, όχι πάνω από τρία γκολ.

Σχετικά άρθρα