Ψάχνουν για αντι-Αμπιντάλ

Είναι οριστική η απόφαση του Ερίκ Αμπιντάλ να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει για οικογενειακούς λόγους στη Βαρκελώνη στα μέσα της σεζόν, με τον Γάλλο αμυντικό να λύνει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους οι οποίο σέβονται απολύτως τις αποφάσεις που έχει λάβει.
 
Ο Αμπιντάλ θα μείνει και θα βοηθήσει για το ματς με την Μάλμε, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν από χτες στη Γαλλία, θα τιμηθεί από τον Ολυμπιακό προτού αποχωρήσει.
 
Ο Γάλλος άσος με την σπουδαία καριέρα θα μείνει τελικά μόνο λίγους μήνες στον Ολυμπιακό, καθώς θα αποδεχτεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα να αναλάβει τα τμήματα υποδομής της, ενώ θα βρίσκεται κοντά στα παιδιά του που ζουν στην ισπανική πόλη. 
 
Ο Ολυμπιακός είναι ήδη σε αναζήτηση στόπερ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στην Πορτογαλία ξαναγράφουν για τον Μεξικανό Ντιέγκο Ρέγες της Πόρτο, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Αϊντχόφεν.
 
Είναι δεδομένο ότι πλέον θα αρχίζει να παίζει περισσότερο και να παίρνει παιχνίδια ο Δημήτρης Σιόβας που μπορεί να ξαναγίνει σύντομα ο βασικός αριστερός στόπερ του Ολυμπιακού, εφόσον βρει το ρυθμό του μετά την απουσία από τους τραυματισμούς. 

Σχετικά άρθρα