Το «αντίο» στον Κώστας Λινοξυλάκη

Παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και πολλών παλαιμάχων της ομάδας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κηδεία του Κώστα Λινοξυλάκη, με έξοδα του Δήμου Αθηναίων.

Το “παρών” έδωσαν ακόμη οι Νεστορίδης, Πολυχρονίου και Υφαντής που είχαν βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι με τον “Λίνο”, όπως επίσης και ο “Εθνικάρας”, Γιάννης Μαντζουράνης.

Τον Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς και ο Γενικός Γραμματέας της “μάνας του λόχου”, Γιώργος Καρανάσος, ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ υπήρχε αντιπροσωπεία και από τον Δήμο Αθηναίων καθώς ο Κώστας Λινοξυλάκης είχε διατελέσει χρέη Αντιδημάρχου, ενώ ήταν και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου για πολλά χρόνια.

Υπήρχαν στεφάνια από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, απο τον Επίτροπο της Ελλάδας στην Ε.Ε., Δημήτρη Αβραμόπουλο, από την Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και από την ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη, τη Θύρα 13 και τον Δήμο Αθηναίων.

Ο Αριστείδης Καμάρας και ο Νίκος Τζουνάκος εκφώνησαν συγκινητικούς επικήδειους, ενώ το φέρετρο σε όλη την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας ήταν καλυμμένο με την σημαία του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα