Ζαμπετάκης: «Λέει ψέματα ο Βασιλόπουλος»!

Ο Άρης Βασιλόπουλος έχουμε γράψει πολλές φορές ότι άλλα λέει τη μία μέρα και άλλα την άλλη. Εδώ και 20 περίπου μέρες όπου βρεθεί και όπου σταθεί, δήλωνε ότι δεν είχε ιδέα για την αίτηση ακύρωσης του νόμου 4277/2014 που είχε υπογράψει ένας εκ των συνεργατών του. Ωστόσο όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Ζαμπετάκης, ψεύδεται ασυστόλως! 

 

Ο Επίκουρος καθηγητής μιλώντας στο pamesports.gr διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας: «Φυσικά και γνώριζε από την πρώτη στιγμή την κίνησή μας. Δεν γνωρίζω γιατί είπε στο Δ.Σ. του Δήμου ότι δεν είχε ιδέα. Ενημερώθηκε με e-mail εγκαίρως, διότι ήταν υποχρέωσή μου να το πράξω. Ήμουν στέλεχος της παράταξής του και έτσι έκρινα ότι έπρεπε να κάνω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

 

Ρωτώντας τον κ. Ζαμπετάκη να μας πει περισσότερα πράγματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μας είπε: «Εγώ και ένας ακόμα γράψαμε προεκλογικά τις θέσεις της «Δύναμης Πολιτών» για το περιβάλλον. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και γιατί δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ο κ. Βασιλόπουλος. Ή είναι υπέρ του Ρυθμιστικού και το αποδέχεται ή δεν είναι και κάνει προσφυγή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

 

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ζαμπετάκης έκλεισε το λογαριασμό του στο facebook μετά τις απειλές και τις ύβρεις που δέχθηκε, ενώ θα μεταβεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε. 

Σχετικά άρθρα