Κωστένογλου: «Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου»

Ψύχραιμος παραμένει ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από την Ηρακλή Ψαχνών. Η διοίκηση της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” έφερε τους παίκτες της ομάδας προ των ευθυνών τους χαρακτηρίζοντας πολλούς εξ αυτών ως ανεπαρκείς όμως, ο Έλληνας τεχνικός τονίζει πως η ήττα αυτή δεν θα φέρει την καταστροφή συμπληρώνοντας πάντως πως οι παίκτες του ήταν νευρικοί στη χθεσινή αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του:

«Δεχτήκαμε δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου τα οποία καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα. Προηγήθηκε ο αντίπαλος 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε. Δεχτήκαμε τέρμα από στημένο, είχαμε μία ευκαιρία με τον Κυβελίδη, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε και δεύτερο τέρμα. Είχαμε νευρικότητα και δεν ήμασταν ήρεμοι να παίξουμε ορθολογικά και να ισοφαρίσουμε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά αυτές δεν ήταν αρκετές. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά το δύσκολο ματς που ακολουθεί».

Για το πού κρίθηκε το αποτέλεσμα: «Ο αντίπαλος σκόραρε σε δύο κομβικά σημεία. Τα γκολ αυτά μας αποσυντόνισαν. Δεν παίξαμε ορθολογικά. Ο Απόλλων θα συνεχίσει με σοβαρότητα και με υψηλούς στόχους. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου. Πρέπει να προβληματιστούμε και ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του. Προχωράμε. Σύντομα να αφήσουμε πίσω αυτή την ήττα, γιατί η καταστροφολογία δεν φέρνει αποτέλεσμα. Μην μηδενίζουμε την προσπάθεια. Ψηλά το κεφάλι και ακόμα περισσότερη δουλειά».

Για το αν υποτίμησε ο Απόλλων τον αντίπαλό του: «Δεν τον υποτιμήσαμε. Ήθελε πολύ τη νίκη ο αντίπαλος και έπαιξε ψυχωμένα».

Σχετικά άρθρα