«Ανανέωσε με Ρεάλ ο Αντσελότι»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca ο Ιταλός τεχνικός ανανέωσε με τη “βασίλισσα” μέχρι το 2017. Ήταν μια επιθυμία και των δύο πλευρών, καθώς η συνεργασία τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και έχει ήδη άλλωστε αποδώσει καρπούς. 

Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Δεκεμβρίου, όταν η Ρεάλ θα βρίσκεται στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, στο οποίο θα λάβει μέρος ως κάτοχος του Champions League.

Οσο για τον Αντσελότι, δεν ασχολείται με συμβόλαια, αλλά με ρεκόρ… Ο Ιταλός χαρακτηρίζει την Ρεάλ ως μία οικογένεια που δουλεύει για να πετύχει τους στόχους της. Ήδη έχει σπάσει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών και έπεται συνέχεια…

«Eίναι δύσκολο να πω αν η Ρεάλ μπορεί να πάει καλύτερα. Με σκληρή δουλειά μπορεί. Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι να παίζουν με συγκεκριμένο τρόπο και δεν μπορούμε να βάλουμε όρια πόσο καλά μπορεί να πάει η Ρεάλ. Δεν υπάρχουν όρια. Δουλεύουμε σωστά και οι παίκτες κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αυτή η Ρεάλ είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίρνει πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, δείχνουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κερδίζουμε. Έχω καλή σχέση με τους παίκτες μου και παλεύουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Αντσελότι .

Σχετικά άρθρα