Μένει ο Ελγκέτα

Αλλαγή δεδομένων στο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Με απόφαση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη ο Χόρχε Ελγκέτα παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο εν δυνάμει Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μίλησε σήμερα το πρωί με τον Αργεντινό τεχνικό και τον έπεισε να ανακαλέσει την απόφαση που είχε πάρει για να αποχωρήσει. Η απόφαση χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από όλους τους παίκτες στη συνάντηση που είχαν με τον κ. Ανατολιωτάκη στα Γραφεία της Ερασιτεχνικής.

Στη συνέχεια ο κ. Ανατολιωτάκης προσπάθησε να πείσει τους παίκτες να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον δευτεριάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πρότεινε να πληρώσει εκ νέου με δικά του χρήματα ένα ποσό έναντι των οφειλομένων τους και ζήτησε πίστωση χρόνου μιας εβδομάδας προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις προς εξοικονόμηση των υπόλοιπων κεφαλαίων.

«Έχω έρθει ως πυροσβέστης. Δώστε μου λίγο χρόνο να σβήσω τη φωτιά» είπε ο κ. Ανατολιωτάκης. Οι παίκτες από την πλευρά τους δεν δέχθηκαν την πρόταση ζητώντας πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων τους προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Ανατολιωτάκης τους είπε ότι αυτό δεν είναι δυνατό τώρα και τους παρακάλεσε να είναι αύριο στο ραντεβού της αποστολής για την αναχώρηση στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα