Ο Σισέ της… έσπασε το αήττητο (video)

Στο… Νιουκάστλ έκανε «στάση» το «τρένο» της Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» για την 15η αγωνιστική γνώρισαν την πρώτη ήττα με 2-0 στο φετινό πρωτάθλημα. Μεγάλο πρωταγωνιστής για τις «καρακάξες» ήταν ο Παπίς Σισέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε τα δυο γκολ της ομάδας του. Είχε δοκάρι ο Αζάρ πριν από το 2-0, έμεινε με 10 η γηπεδούχος στο 81’…
Η Τσέλσι έχασε μετά από 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από πέρυσι και έμεινε στους 36 βαθμούς, στο +6 από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Νιουκάστλ ανέβηκε στους 23.  

Στον πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Νιουκάστλ μπήκε δυνατά στον αγώνα αγωνιστικό χώρο και τα… πάντα άλλαξαν, όταν π Παπίας Σισέ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 53’. Ο Σενεγαλέζος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, απελευθερώθηκε ο Σισοκό και ο Σισέ έκανε το 1-0 στο 57’, ενώ σκόραρε και στο 79’… Εδώ να αναφέρουμε πως η Τσέλσι πριν από το 2-0 είχε δοκάρι με τον Αζάρ!
Στο 81’ ο Στίβε Τέιλορ πήρε την 2η (η πρώτη στο 56’) κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος στο 67′ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτός που κέρδισε την αποβολή. Ο Ιβοριανός επιθετικός στο 83′ από την εκτέλεση του συγκεκριμένου φάουλ από τον Φάμπρεγκας μείωσε με κεφαλιά σε 2-1. Στη συνέχεια η Τσέλσι πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να αποφύγει την παρθενική της ήττα…
Οι συνθέσεις
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ (46′ Άλνγουικ), Γιάνμαατ, Τέιλορ, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Τιοτέ, Κόλμπακ, Μουσά Σισοκό, Καμπελά (53′ Παπίς Σισέ), Σάμι Αμεόμπι (83′ Γουίλιαμσον), Αγιόθε Πέρεθ.
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα (67′ Φιλίπε Λουίς), Όμπι Μικέλ, Φάμπρεγκας, Οσκάρ (61′ Σέρλε), Ουίλιαν (67′ Ντρογκμπά), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

Σχετικά άρθρα