Παπαθεοδώρου: «Μας προβληματίζει η ήττα»

Η Κηφισιά δεν τα κατάφερε στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο και γνώρισε την ήττα με 74-64. Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε πως η ομάδα του παρά την εμπειρία που διαθέτει δεν κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος και την πίεση.

Αναλυτικά:

«Δεν καταφέραμε να μπούμε με τον τρόπο που θέλαμε και αφήσαμε το Ρέθυμνο να σκοράρει 22 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να κερδίσει αυτοπεποίθηση. Βρεθήκαμε νωρίς να κυνηγάμε στο σκορ, κάτι που μας δημιούργησε άγχος και πίεση, την οποία δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σωστά παρά την εμπειρία των παικτών. Είχαμε έναν στόχο να σταματήσουμε τη δημιουργία του Κάνσιλ, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και όπως δείχνουν τα στατιστικά είχαμε πλήρη αποτυχία. Μας δημιούργησε μεγάλα προβλήματα. Είναι δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Πρέπει να σκεφτούμε τι θα γίνει. Μας προβληματίζει η ήττα, δεν ήταν ένα τυχαίο ματς. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Έχουμε κάποιους προβληματισμούς, θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε χρόνο αλλά χρειάζεται κάτι δραστικό».

Από τη μεριά των παικτών ο Νίκολ Πεσάκοβιτς τόνισε: «Χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας με μια ομάδα που ήταν στην ίδια θέση με μας. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο αρέσκεται να τρέχει αλλά δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε στο 1ο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα αλλά χάσαμε σημαντικά σουτ και ήμασταν άστοχοι στις βολές σε αντίθεση με το Ρέθυμνο που ήταν εύστοχο και στις βολές και στα σουτ».

Σχετικά άρθρα