Ιβάνοβιτς: «Μας… προσγείωσε η ήττα στην Τουρκία»

Η ήττα στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε… προσγείωσε τον Παναθηναϊκό στο έδαφος σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που δήλωσε μετά την νίκη επί του Πανιωνίου: «Μετά το παιχνίδι της Τουρκίας ήθελα να ξέρω ακριβώς τι νοοτροπία έχουμε. Διότι με το παιχνίδι στην Τουρκία είχα αμφιβολίες. Εκεί δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Άλλες φορές παίζεις καλά, άλλες όχι, έτσι είναι ο αθλητισμός. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις χαρακτήρα και νοοτροπία για να παίξεις το παιχνίδι. Σήμερα το είχαμε. Φοβόμουν αυτό το ματς γιατί παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Αλλά πιστεύω ότι η νοητική μας προετοιμασία ήταν καλή. Στον αθλητισμό είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι πραγματικά και αυτό θέλαμε να ξέρουμε μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ. Αυτό το ματς μας προσγείωσε στο έδαφος, εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα. Καλή τύχη στον Πανιώνιο, εύχομαι ό,τι καλύτερο».

«Μου άρεσε πολύ αυτό που συνέβη με την ημέρα του φιλάθλου», σχολίασε ο Μαυροβούνιος προπονητής για την «Ημέρα Φιλάθλου», που εφάρμοσε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ευχήθηκε: «Ελπίζω να επαναληφθεί και ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο».

Η νίκη του Παναθηναϊκού συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση επισήμανε ο Αντώνης Φώτσης: «Σήμερα είχαμε έναν δύσκολο αγώνα, παίζαμε με τον Πανιώνιο, μία πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Δώσαμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Πήραμε νίκη με διαφορά που μας χαροποιεί γιατί βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε όπως όλη τη χρονιά. Ελπίζω να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας και να τον κάνουμε χαρούμενο».

Σχετικά άρθρα