Σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα το μεσημέρι (12.30) στο ΣΕΦ τον Κόροιβο στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
 Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να προσφέρει ένα ευχάριστο μεσημέρι Κυριακής στις οικογένειες και τα μικρά παιδιά που θα βρεθούν στις εξέδρες του ΣΕΦ, 48 ώρες μετά τη νίκη επί της Νεπτούνας για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώριο για στραβοπάτημα αν θέλουν να μείνουν στο κηνύγι της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Οθέλο Χάντερ. «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Το ματς αυτό λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, είναι σημαντικό».    
Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, έτσι και απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Το παιχνίδι είναι αρκετά νωρίς και έτσι θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Η ώρα του ματς απαιτεί συγκέντρωση ώστε ο οργανισμός να μπορέσει να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης η ώρα του ματς θα βοηθήσει τις οικογένειες και τα μικρά παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και αυτό που θέλουμε εμείς από τη μεριά μας είναι να τους κάνουμε να περάσουν ένα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο μεσημέρι Κυριακής».   
Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία, αλλά η παρουσία του δείχνει μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο παρκέ και πώς να το πετύχει. Έχουν αγωνιστικό πλάνο και αυτό φαίνεται σε κάθε τους παιχνίδι. Θεωρώ πως το δυνατό τους σημείο είναι πως λειτουργούν ως σύνολο. Σίγουρα ο Λόουερι και ο Μάτζετ κάνουν αρκετή δουλειά στον επιθετικό τομέα και στον δημιουργικό αντίστοιχα, αλλά πιστεύω πως όλοι οι παίκτες του Κοροίβου χρειάζονται σεβασμό και προσοχή».   
Για το που θα βασιστεί ο Ολυμπιακός: «Στην άμυνα του. Όλα για εμάς αρχίζουν από την άμυνα. Από εκεί βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση, από εκεί αντλούμε ενέργεια και φτιάχνουμε την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας. Οπότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο πλάνο μας ούτε σε αυτό το παιχνίδι».
 

Σχετικά άρθρα