«Πεντάρα» και +6 η Παρτιζάν (video)

Στις νίκες επέστρεψε η Παρτιζάν, καθώς για την 15η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος θριάμβευσε με 5-1 της Μπόρατς Τσάτσκα και είναι πλέον στο +6 από τον δεύτερο Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 εκτός με την Μλάντοστ Λουτσάνι! Όλα… αυτά στην τελευταία αγωνιστική πριν από την χειμερινή διακοπή!

Η Παρτιζάν έχει μόλις μια ήττα συνολικά (12-2-1) αιφνιδιάστηκε από την αντίπαλό της, καθώς η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Τζόκοβιτς στο 19’. Ο Βολκόφ ισοφάρισε στο 42’. Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον 3ο όμιλο του, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να… καθαρίσει τον αγώνα.. Ο Σκούλετιτς έβαλε δύο γκολ (65′, 90’+2) και έφτασε τα 14 συνολικά στο πρωτάθλημα, όντας ο 1ος σκόρερ της.

Ενδιάμεσα, ο 18χρονος Ζίβκοβιτς (67′) και ο 37χρονος Ιλιτς πέτυχαν επίσης γκολ για την Παρτιζάν. Το πρωτάθλημα Σερβία διακόπτεται έως τις 21 Φεβρουαρίου και το τελευταίο ματς της Παρτιζάν θα είναι αυτό της Πέμπτης με τον Αστέρα, παιχνίδι με το οποίο θα κλείσουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Η Παρτιζάν έπαιξε με τους: Λούκατς, Στεφάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Βολκόφ, Πέτροβιτς, Γκρμπιτς, Ντρίνσιτς, Μάρκοβιτς, Νίνκοβιτς (46’ Ίλιτς Σ.), Λάζοβιτς (82’ Κότζιτς), Σκούλετις.

Σχετικά άρθρα