Με πίστη και οπαδούς η Μάλμε

Το πιστεύουν στην Μάλμε ότι μπορούν να νικήσουν το βράδυ της Τρίτης στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League. 
 
Η αποστολή της σουηδικής ομάδας φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι ενώ θα βρίσκονται στο γήπεδο για να της συμπαρασταθούν περίπου 400 οπαδοί της.
 
Ο προπονητής της Μάλμε, ο Άνγκε Χαρέιντε, δήλωσε ότι πιστεύει στη νίκη και ότι έχει τον τρόπο για να τα καταφέρει. 
 
«Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει κι αυτό είναι πολύ καλό για μας. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια. Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα ματς στην έδρα τους στο Champions League και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη. Έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει. Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση».
 
Η αποστολή της Μάλμε: Ρόμπιν Όλσεν, Ζλάταν Αζίνοβιτς, Άντον Τίνερχολμ, Ματίας Κόντσα, Μάρκους Χάλστι, Φίλιπ Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Πα Κονάτε, Σίμον Κρόον, Μάγκνους Έρικσον, Ενόκ Κόφι Αντού, Εμίλ Φόρσμπεργκ, Έρνταλ Ράκιπ, Σίμον Τερν, Μάρκους Ρόσενμπεργκ, Άιζακ Κίσε Τέλιν, Πάβελ Κιμπίτσκι, Άγκον Μεχμέτι.

Σχετικά άρθρα