Γούτας: «Αιφνιδιάσαμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Γούτας μίλησε για τον τρόπο “εγκλωβισμού” του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Skoda Ξάνθη και τη μεγάλη νίκη με 4-2 που πήρε η ομάδα του. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος μίλησε στο NovaΣπορ FM για:

Την πορεία της Skoda Ξάνθη στην… Λουτσέσκου – εποχή: «Ο κ Λουτσέσκου αφιερώνει αρκετό χρόνο στον επιθετικό τομέα αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελεί την άμυνα. Γενικότερα στα παιχνίδια μας δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες αλλά είμαστε λίγο άτυχοι και δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Αιφνιδιάσαμε τον ΠΑΟΚ, αφού πιέσαμε από την αρχή. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε σκοράρει από την αρχή, όμως χθες η τύχη ήταν με το μέρος μας και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν από ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στο Καραϊσκάκη, ήταν πρώτος και ήθελε να διευρύνει την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, παλέψαμε και δώσαμε και την ψυχή μας για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε κάποιο θέμα στην άμυνά μας, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπορούμε να κάνει ευκαιρίες. Προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να κάνει κάποια καλή φάση. Ήμασταν στημένοι καλά και τα καταφέραμε».

Τον στόχο της ομάδας του: «Η ομάδα έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια πως παίζει ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και δεν θεωρείται εύκολος αντίπαλος για τις άλλες ομάδες . Κοιτάμε ψηλότερα πλέον. Απέχουμε τρεις βαθμούς πλέον από την πεντάδα. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια».

Το αν είναι όνειρο η κλήση στην Εθνική Ελλάδας: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν το μυαλό τους να παίξουν στην Εθνική ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω αρκετά και προσπαθώ για το καλύτερο. Ξεκίνησα από τα 14 μου από τις Ακαδημίες της Ξάνθης, αν και προέρχονται από τη Θάσο».

Τα παιδιά των Ακαδημιών: «Σίγουρα η Ξάνθη είναι μια ομάδα που δίνει βάση στις ακαδημίες της και δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Από εκεί ξεκίνησα και εγώ και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά από την ακαδημία στην οποία γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Σχετικά άρθρα