Φουστέρ: «Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε»

Την αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού για τη νίκη επί της Μάλμε εξέφρασε ο Νταβίντ Φουστέρ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού:

– Ποιό θα είναι το κλειδί για τη νίκη;

«Το κλειδί θα είναι να βάλουμε ένα γκολ περισσότερο. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μας, για να δούμε αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Θέλω να δείξουμε όσα μπορούμε, γιατί στο πρώτο παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα στη Σουηδία εξ΄αιτίας κάποιων λαθών που κάναμε».

Ο προπονητής έχει πει ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχολογίας, εσείς οι παίκτες τι έχετε να πείτε και πώς αντιμετωπίζετε αυτό το θέμα;

«Μία νίκη θα βοηθούσε πολύ και στην ψυχολογία μας. Είναι φυσιολογικό να είναι λίγο πεσμένο το ηθικό μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Άλλωστε γι΄αυτό είμαστε εδώ, γι΄αυτό μας πληρώνουν. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

– Ο Ολυμπιακός έχει παίξει καλά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρωτάθλημα όχι. Γιατί υπάρχει αυτή διαφορά κι αν μπορούμε να δούμε τον Ολυμπιακό άυριο όπως με την Γιουβέντους και την Ατλέτικο;

«Μπορούμε και πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε παίξει καλά, έχουμε νικήσει μεγάλες ομάδες στην έδρα μας, άρα μπορούμε να παίξουμε ξανά έτσι. Αύριο θα δούμε εάν η ομάδα μπορεί να δείξει ξανά το καλό της πρόσωπο γιατί είναι ένα πάρα πολύ καθοριστικό παιχνίδι».

– Ο κόσμος θα είναι και αύριο παρών. Τί μήνυμα θέλει να στείλει ως αρχηγός;

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι, το κάνουν πάντα και στις καλές και στις κακές στιγμές. Να τους ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά τους, θέλουμε να είναι εδώ, τους έχουμε ανάγκη γιατί μόνο με τη βοήθειά τους μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Λέει την αλήθεια η βαθμολογία κι αν περιμένετε δώρο από την Ατλέτικο;

«Εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα, πρέπει να νικήσουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν καταφέρουμε εμείς τη νίκη θα είναι θετικό να κερδίσει η Ατλέτικο, όμως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό αλλά τι θα κάνουμε εμείς».

Σχετικά άρθρα