Αγωνία για Τζιόλη, ελπίδα για Σκόνδρα

Αν και δεν αναφέρθηκε στο δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ για την προπόνηση της Δευτέρας, η αλήθεια είναι πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν είναι σίγουρο πως θα τεθεί στην διάθεση του Αναστασιάδη για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ. Ο Τζιόλης είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και αυτό θα εξαρτηθεί από το αν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς σήμερα ή αύριο. Τι ακριβώς συνέβη όμως με τον Τζιόλη ;

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, ενημέρωσε τον προπονητή του Άγγελο Αναστασιάδη πως αισθάνεται ενοχλήσεις. Αισθάνθηκε επιβάρυνση στους προσαγωγούς από την συμμετοχή του στα συνεχόμενα παιχνίδια και η παρουσία του στο επόμενο παιχνίδι με την Γαλλική ομάδα είναι αμφίβολη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ζήτησε από τον παίκτη να ακολουθήσει θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα και για αυτόν τον λόγο χθες δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι υπόλοιποι στην Νέα Μεσημβρία. Η κατάσταση του Τζιόλη θα συνεκτιμηθεί τόσο σήμερα όσο και αύριο και στην συνέχεια θα αποφασιστεί από τον Αναστασιάδη εάν και εφόσον συμπεριληφθεί στην αποστολή. Πάντως τόσο στην σημερινή απογευματινή προπόνηση όσο και στην αυριανή θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Τζιόλη.

Όπως είναι γνωστό εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων παραμένουν οι Δεληγιαννίδης, Κατσικάς.

Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία. 

Εκτός από το θέμα του Τζιόλη που αναπτύξαμε, υπάρχουν ελπίδες για τον Γιάννη Σκόνδρα προκειμένου να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αν και θα ήταν παρακινδυνευμένη, οποιαδήποτε πρόβλεψη, καθώς ο Σκόνδρας τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη, εντούτοις έστω και λίγες ελπίδες υπάρχουν για να μπει στην αποστολή στο ματς της Πέμπτης.

Ο Σκόνδρας δείχνει μια απίστευτη επιμονή για να επανέλθει πιο γρήγορα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Το σημαντικό είναι πως ο Σκόνδρας αισθάνεται καλύτερα κι αν τα καταφέρει να μπει πιο γρήγορα θα πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει και την αυταπάρνηση του ποδοσφαιριστή. 

Σχετικά άρθρα