Ώρα να μιλήσουν οι παίκτες

 
Δεν μπορεί να ξέρει κανείς με σιγουριά εάν αύριο θα υπάρχει Μίτσελ στον Ολυμπιακό, αλλά απόψε δεν «υπάρχει» Μίτσελ για την αναμέτρηση με την Μάλμε και την πρόκριση. 
 
Το είπε κι ο ίδιος. Απόψε είναι η ώρα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Έχουν μπροστά τους την πρόκληση να συνεχίσουν να αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καλούνται να υπερασπιστούν δύο αποτελέσματα, αλλά με το μυαλό μόνο στη νίκη. Είναι υποχρεωμένοι να αντέξουν στην πίεση των αρνητικών αποτελεσμάτων στο τελευταίο διάστημα, με τις δύο νίκες στα τελευταία οκτώ ματς. Είναι έμπειροι, ακριβοπληρωμένοι, οφείλουν να είναι ανθεκτικοί. Και πάνω απ΄όλα να προασπίσουν το όνομά τους και την καριέρα τους.
 
Ο Ρομπέρτο να θυμηθεί τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές του την τελευταία διετία. Οι Ομάρ και Μασουακού να δείξουν ότι δίκαια έγινε ντόρος για την παρθενική ευρωπαϊκή χρονιά τους. Ο Αμπιντάλ να κάνει ένα τελευταίο πιθανότατα παιχνίδι, αντάξιο της τεράστιας καριέρας του. Ο Μποτία να δώσει απαντήσεις στους αμφισβητίες του. Ο Εντινγκά να ξαναβρεί το ρυθμό που είχε στα πρώτα παιχνίδια και να καλύψει το κενό του Μιλιβόγεβιτς. Ο Μανιάτης να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και με την απόδοσή του. Ο Φουστέρ να δώσει ξανά όσα μπορεί και παραπάνω. Ο Τσόρι να είναι ο ηγέτης. Ο Κασάμι να δείξει ότι είναι παικταράς επιπέδου Premier League. Ο Μήτρογλου να είναι ο κανονικός Μήτρογλου και όχι η σκιά του. Ο Αφελάι να παίξει όπως στην Εθνική Ολλανδίας, ο Μπενίτες να σκιστεί για το γκολ. Όποιος παίξει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού της Ευρώπης. 
 
Μπορεί κάποιος να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίξουν για το σύλλογο που τους εμπιστεύτηκε, για τον πρόεδρο που τους πληρώνει, για τον προπονητή που τους στήριξε. 
 
Ας παίξουν κυρίως για την πάρτη τους. Αυτό θα είναι αρκετό…

Σχετικά άρθρα