Απάντηση στον Μέσι από την Αρχή αντιντόπινγκ

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε παράπονα για το γεγονός ότι ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, από τους πέντε που επιλέχθηκαν, που υπεβλήθη σε εξετάσεις ούρων και αίματος, μετά το ντέρμπι με την Εσπανιόλ και η ισπανική αρχής αντιντόπινγκ απάντησε άμεσα στον διεθνή άσο! 

Μέσω εκπροσώπου της υπενθύμισε «Λέο» την προβλεπόμενη διαδικασία, στην οποία υποβάλλονται όλοι οι παίκτες. «Πέρασε από εξετάσεις ούρων και αίματος. Σωστά. Δεκάδες ποδοσφαιριστές, έχουν περάσει αυτό το χρόνο, η διαδικασία είναι η συνηθισμένη. Επιλέγεται ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές, να δώσει δείγμα αίματος. Είναι τόσο σύνηθες, όλο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ισπανικής Αρχής αντιντόπινγκ.

Να θυμίσουμε πως ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την απορία του, μέσω Instagram, για το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός από τους πέντε ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τον καθιερωμένο έλεγχο, ο οποίος κλήθηκε να κάνει εξετάσεις ούρων και αίματος. Μαζί με τον Αργεντινό, για τον έλεγχο αντιντόπινγκ επιλέχθηκαν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, οι Τζόρντι Άλμπα, Ιβάν Ράκιτιτς, Κλαούντιο Μπράβο και Αντρές Ινιέστα.

Σχετικά άρθρα