Στο προσκήνιο ο Ορλάντο Σα

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ορλάντο Σα αποκαλύπτουν τα πολωνικά ΜΜΕ, που θέλουν τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να παρακολουθεί από κοντά τον Πορτογάλο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eurosport.onet.pl, «ένα από τα πιο επιτυχημένα κλαμπ της Ελλάδας, μάχεται για την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

Στη δεύτερη κατηγορία, η ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση, αλλά με μικρή διαφορά από τους διώκτες της, σκοπεύει να ενισχυθεί τον χειμώνα με μερικές μεταγραφές. Ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν από τις αρχές του Δεκέμβρη είναι Ορλάντο Σα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να δει από κοντά τον 26χρονο επιθετικό και μία καλή ευκαιρία θα είναι το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τραμπζονσπόρ για το Europa League».

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Φλεβάρη από την ΑΕ Λεμεσού για 500 χιλιάδες ευρώ και έχει συμβόλαιο για ακόμη 2,5 χρόνια με τη Λέγκια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπράγκα, Πόρτο και Φούλαμ . Φέρεται πάντως να μη διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του Χένινγκ Μπεργκ .

Σχετικά άρθρα