Ζητούν πάλι λεφτά από τον κόσμο!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εξακολουθεί να βρίσκεται η Μάνα ΑΕΚ. Οι μέρες περνάνε, λύση στα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συλλόγου δεν βρίσκεται και τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μαζί με τον εν δυνάμει πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Ανατολιωτάκη, αποφάσισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας να ζητήσουν ξανά βοήθεια.
Στην ανακοίνωση λοιπόν που εξέδωσαν την Τρίτη, ανέφεραν μεταξύ άλλων για τις αποφάσεις που πήραν τα εξής: «Να ζητηθεί από τις διοικήσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ η οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής, με την απόδοση ενός (1) ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους αγώνες των ομάδων τους».
Το συγκεκριμένο κομμάτι της ανακοίνωσης όμως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Διότι αυτό που ζητάνε από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ οι άνθρωποι που παραμένουν ή θέλουν να μπουν στα διοικητικά πόστα της Ερασιτεχνικής, είναι η επιβολή «καπέλου» στα εισιτήρια (!) και όχι απόδοση ενός ευρώ από τις ισχύουσες τιμές.
Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, η Ερασιτεχνική ζητάει και πάλι χρήματα από τον κόσμο. Διότι οι φίλοι του «δικεφάλου» θα είναι αυτοί που θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να βγάλουν ξανά το φίδι από την τρύπα, και όχι η ΠΑΕ και η ΚΑΕ αν τελικά περάσει η συγκεκριμένη πρόταση.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος που συμφώνησε για την επιβολή του «καπέλου», ήταν έκπτωτος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου. Μάλιστα φέρεται να διαβεβαίωσε τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη, ότι το αίτημα θα γίνει άμεσα αποδεκτό από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο. Ωστόσο αυτό δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα το αποδεχθεί ο τελευταίος. Ο Αλεξίου πάντως παραμένει αν και έκπτωτος στον προεδρικό θώκο, δίχως να βάζει το χέρι στην τσέπη.
Όσο για το ποια είναι η θέση της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο αίτημα; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αρνητική. Ή για να το πούμε πιο διπλωματικά, με τα χθεσινά δεδομένα, οι πιθανότητες συναίνεσης είναι ελάχιστες. Το περίεργο πάντως είναι πως σύμφωνα με τα όσα μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, κανένα αίτημα δεν είχε κατατεθεί από την Ερασιτεχνική, ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμως, μέχρι αργά χθες το βράδυ…

Σχετικά άρθρα