Δυνατά για Μπρούνο Άλβες

Ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός Μπρούνο Άλβες είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή στόπερ και την αντικατάσταση του Ερίκ Αμπιντάλ που δεν θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους.

Τα σενάρια από την Τουρκία που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλβες επιβεβαιώνονται και ο Πορτογάλος άσος με τις 77 διεθνείς συμμετοχές είναι έτοιμος να αφήσει την Φενερμπαχτσέ και να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την παρουσία του στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Πόρτο στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Μπρούνο Άλβες είναι 33 ετών και έχει κάνει δεκαετή καριέρα στην Πόρτο από την οποία πήγε με 20 εκ. ευρώ στην Ζενίτ και από πέρσι αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ, αλλά φέτος έχει παίξει πολύ λίγο και είναι προς παραχώρηση δίχως μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Ολυμπιακός βάζει άμεσα σε εφαρμογή το μεταγραφικό σχεδιασμό του και για τις άλλες θέσεις που ψάχνει ενίσχυση, στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, όπου αναζητείται ένας ακραίος κυνηγός και αναμένονται οι εξελίξεις για τον Πουλίδο .

Στο προσκήνιο επανέρχονται οι περιπτώσεις του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες και του Πέδρο Λεόν από την Ισπανία, ενώ η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλες δυσκολίες.

Δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια για ερυθρόλευκο ενδιαφέρον στην περίπτωση του Ισπανού Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σχετικά άρθρα