Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Για τον ΠΑΟΚ ο εντός έδρας ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 22 Δεκεμβρίου είναι ο αγώνας της χρονίας, καθώς ο «Δικέφαλος» έχει να πάρει μέρος σε τελικό Κυπέλλου από το ’99, που κατέκτησε για τελευταία φορά τον τίτλο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς άρχισε από σήμερα και γνωστοποίησε όλες τις λεπτομέρειες:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, την ΔEΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014.
 
Είναι σημαντικό να γνωρίσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τα εξής…
 

Η ακριβής ώρα έναρξης του αγώνα δεν έχει οριστεί ακόμη από την ΕΟΚ και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, αλλά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινά την διάθεση των εισιτηρίων από σήμερα, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας, που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών WHITE και BLACK, έχουν προτεραιότητα ώστε να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, από σήμερα μέχρι και την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και να διατηρήσουν τις θέσεις τους, οι οποίες θα είναι δεσμευμένες μέχρι και τις 15/12. Η διατήρηση των ίδιων θέσεων από τους κατόχους διαρκείας, μπορεί να γίνει μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, μέχρι και την Δευτέρα 15/12. Από την Τρίτη 16/12 τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα διατίθενται χωρίς περιορισμούς.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και προκειμένου να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, τα μηχανήματα APS της Τράπεζας Πειραιώς και όπως πάντα και μέσω Internet από το δίκτυο της Tickethour.
Η διάθεση των εισιτηρίων από το PAOK Sports Arena, γίνεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 και το Σάββατο (13/12) 12:00-17:00

 
Οι τιμές των εισιτηρίων (σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΟΚ), ξεκινούν από 10€ και αναλυτικά είναι οι εξής…
 

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ

10€

WHITE

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

BLACK

108, 109, 110, 111

20€

SILVER

VIP 1,2,5

 
Δεν διατίθενται εισιτήρια των κατηγοριών Gold και Lounge. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Silver, Goldκαι Lounge, θα εισέλθουν στο γήπεδο κάνοντας χρήση των καρτών διαρκείας τους». 

Σχετικά άρθρα