Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ για να συμπαρασταθεί στην ομάδα στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Λαμία έκανε ο Δημήτρης Παπασταύρου, ο βετεράνος παράγοντας ο οποίος με εντολή του υποψήφιου προέδρου της Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Ανατολιωτάκη έχει αναλάβει «αποστολή-σωτηρίας» (και) στο ΤΑΑ.
«Παλεύοντας κόντρα στο χρόνο και στις τεράστιες υποχρεώσεις που βρήκε –και καθημερινά ανακαλύπτει- ο κ. Ανδρέας Ανατολιωτάκης έχει  επιδοθεί εδώ και έξι ημέρες σε έναν τιτάνιο αγώνα προκειμένου να σώσει την ομάδα από την καταστροφή. Αυτή η προσπάθεια όμως δεν μπορεί να γίνει μόνο από έναν άνθρωπο. Χρειάζεται υποστήριξη από όλες τις δυνάμεις της ΑΕΚ και φυσικά από τη μεγαλύτερη, που είναι ο κόσμος της.
Το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία είναι ιδιαίτερα κρίσιμο στη μάχη επιβίωσης που ξεκινά η ομάδα μας. Γι αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο και με τις εκδηλώσεις τους να «σπρώξουν» τους παίκτες προς τη νίκη. Η ζημιά που έχει υποστεί η ΑΕΚ είναι μεγάλη. Ας φροντίσουμε όλοι να μη φτάσει στο σημείο ώστε να είναι ανεπανόρθωτη…». 
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/12) στις 17:00 στο κλειστό της Γλυφάδας, τέθηκαν από σήμερα σε κυκλοφορία.
Διατίθενται από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (Τυάννων 2 και Πίνδου, Νέα Φιλαδέλφεια):
Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00-19:00
Σάββατο: Από τις 15:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σχετικά άρθρα