Με μία προπόνηση στη Λιβαδειά

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σήμερα στο Ρέντη για προπόνηση, μετά τη νίκη επί της Μάλμε και το ρεπό της Τετάρτης. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Champions League έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μίτσελ λογικά θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους βασικούς να μπαίνουν αύριο σε μια δυνατή προπόνηση, την τελευταία πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Βοιωτία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και κατοχής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο δίτερμα.

Ο Ντουρμάζ έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς θεραπεία. Δεν υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο τα ονόματα των Κασάμι και Φουστέρ που είχαν αποχωρήσει με κτυπήματα από τους Σουηδούς στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και αμέσως μετά θα γνωστοποιηθεί η αποστολή που θα προσπαθήσει στο ματς με τον Λεβαδειακό να επαναφέρει την ομάδα στις νίκες, μετά τις δύο απανωτές βαθμολογικές απώλειες με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ.

Σχετικά άρθρα