«Κανόνι» από την Πορτογαλία

Η ΑΕΚ αναζητεί έναν φορ κανόνι, όχι τόσο για να βγάλει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, όσο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League. Έναν επιθετικό κορυφής που θα έχει το γκολ στο… τσεπάκι του.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως σας είχε ενημερώσει το pamesports.gr θα ταξιδέψει στην Ιβηρική και πιο συγκεκριμένα στην Πορτογαλία, όπου τα επόμενα 24ωρα θα δει από κοντά κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που του έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.

Στη συγκεκριμένη αγορά ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ έχει διατηρήσει επαφές από την εποχή που αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής στη Γκιμαράες, ενώ απέκτησε και άκρες το διάστημα που είχε τον ίδιο ρόλο στη Λας Πάλμας.

Μία από τις περιπτώσεις που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι και αυτή του σέντερ φορ της Ρίο Άβε, Αχμέντ Χασάν Μαχγκούμπ, ή πιο συνοπτικά Χασάν ο οποίος είναι μόλις 21 ετών, έχει ύψος 1,91 μ. και φέτος έχει βάλει 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει η ομάδα του. Το συμβόλαιο του Χασάν φέρεται πως ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι…

Η Ρίο Άβε υποδέχεται απόψε στην Πορτογαλία την Άαλμποργκ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Europa League, ενώ την Κυριακή, αγωνίζεται στην έδρα της Γκιμαράες στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα