Γαλανός: «Υπογράφουν Κόκε και Δάρλας»

Ο Γιώργος Γαλανός έδωσε συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για τα όσα διαδραματίζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Το “αφεντικό” του κίτρινων μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Χαρακτηριστικά τόνισε πως δίνει τα κλειδιά στον ΑΣ και όποιος θέλει, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, μπορεί να καταθέσει την επενδυτική του προσφορά και να πάρει την ομάδα. Στη συνέχεια έδωσε την είδηση πως η ομάδα τα έχει βρει με τον Δάρλα και με τον Κόκε, ενώ για τον πρώτο τόνισε πως ο παίκτης εντός ολίγου υπογράφει στους κίτρινους.

Απάντησε για τα όσα τον κατηγορούν σχετικά με τις πληρωμές και μίλησε ακόμα για τη σχέση που έχει με τους παίκτες.

Αναλυτικά:

«Είναι τιμή που είμαι σε αυτό το πόστο. H καρέκλα που κάθομαι είναι ηλεκτρική. Ξέρω ότι άργησα να πληρώσω 8 μέρες και έχουν πει διάφορα. Με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ η παραφημολογία. Είμαστε πρώτοι και κάθε μέρα βλέπουμε και διαβάζουμε. Μέχρι τέλη Οκτωβρίου οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν πάρει το 1/3 των μισθών τους, έχουν πάρει το 34% των μισθών τους. Σήμερα αν θεωρείται τις πληρωμές… γιοκ είστε λάθος τότε. Αν το γράφει ο δημοσιογράφος αυτός θα τον ρωτήσω. Είναι πληρωμένος; Η ομάδα πηγαίνει πίσω με τέτοιες καταστάσεις. Περί της ομάδας, έχω ένα χαρτί από τον προηγούμενη προπονητή για μία ομάδα που στοιχίζει 514 χιλιάδες ευρώ. Ο Άρης δεν έχει έσοδα από πουθενά, μόνο από την NOVA. Μπορεί να γράφετε κάτι πιο απλό, όχι τόσο σκληρά. Έτσι δεν πάμε μπροστά. Ο προπονητής που πήραμε είναι πιο ακριβός. Όλοι να βοηθήσουμε. Όλοι ζημιωμένοι θα βγούμε αν δεν βγει ο Άρης. Ζητάω δικαιοσύνη και όχι αβάντα! Όχι τοσο σκληρά πράγματα. Συν εκκαθάριση, συν 38 έμμισθοι στην ΠΑΕ , συν και τα τμήματα υποδομής», είπε αρχικά ο Γιώργος Γαλανός. 

Για όσους ενδιαφέρονται για επένδυση στην ομάδα: «Λοιπόν, δίνουμε τα κλειδιά στον ΆΣ. Όποιος θέλει μέχρι τις 22 του μήνα μπορεί να έρθει και να καταθέσει την πρόταση του στον ΑΣ και να πάρει την ομάδα. Περιμένουμε όποιον έχει πρόταση κι εμείς θα είμαστε δίπλα του. Αν δεν έρθει μέχρι τις 22 εμείς συνεχίζουμε με ότι είχαμε πει. Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω. Οικονομικά τα έχουμε βρει με τον Δάρλα και υπογράφουμε σε λίγη ώρα, αλλά και με τον Κόκε. Όποιος θέλει να πάρει το σωματείο τους παίκτες τους δύο τους κάνω εγώ δώρο».

Για τις πληρωμές: «Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν στις 14:00. Θα γίνει και δεύτερη πληρωμή μέχρι τις 20 του μήνα. Και οι υπάλληλοι από εβδομάδα. Θέλουμε πριν τα Χριστούγεννα να είναι όλοι εντάξει«.

Για το αν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης παικτών με τον ίδιο: «Καλώς ή κακώς ήρθαν πριν έρθω εγώ. Οι περισσότεροι. Αυτό με το συμφωνητικό ήταν μεγάλο λάθος. Μας βολεύει εμάς αλλά όχι τους παίκτες. Εμείς το θέλουμε και θα το κάνουμε. Κάποιος ίσως τους έβαζε λόγια. Δεν είναι άριστη η σχέση γι αυτό και φέραμε τον κ. Τοπαλίδη για να το φέρει αυτό το θέμα στην εντέλεια».

Για την εκκαθάριση: «Καθυστερήσαμε πάρα πολύ. Επί της ουσίας αργήσαμε. Ούτε ο νόμος μας πτοεί, ούτε τίποτα. Τον Μάιο θέτουμε ως ημερομηνία. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Από τη στιγμή που μπήκαν οι υπογραφές το τρέχουμε. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Εχω δικηγόρο, τον κ. Σιμόπουλο, εκκαθαριστές και τον πρόεδρο του ΑΣ».

Για την ημερομηνία που έθεσε για ενδιαφέρον από επενδυτές: «Θέλω κάποιοι άνθρωποι να το βγάλουν από το μυαλό τους. Εγώ τον Άρη δεν τον αφήνω να μείνει στον αέρα. Θα τον πληρώσω. Βάζουμε 22 του μήνα για το καλό του Άρη, για να γίνουν οι μεταγραφές. Με τον Ζαμπέτα δεν έχω μιλήσει ποτέ. Ας φέρει τον επενδυτή και θα κάνουμε… πάρτι! Τιμή μου να έρθει ένας μεγάλος επενδυτής. Δεν χρειάζεται να του δώσω εξουσιοδότηση. Ας τον βρει ο ίδιος».

Για τον Κόκε: «Οικονομικά τα έχουμε βρει. Στις 3 με 4 του μήνα έρχεται απ΄όσο ξέρω. Ανεβήκαμε στην προσφορά μας, απλά μιλάμε με πολλούς ξένους και δεν μπορούμε να μιλάμε με όλους. Αναφορικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν πρέπει να τα αναλύουμε».

Σχετικά άρθρα