Μίτροβιτς: «Πεινάμε για νίκες…»

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Top-16 της Ευρωλίγκας και να μην έχει μεγάλη πίεση στον αγώνα της Παρασκευής (21:45, ΝΕΡΙΤ) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.
Ο Λούκα Μίτροβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως παρά το ότι η ομάδα έχει προκριθεί θα δώσει τα πάντα για τη νίκη.
«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα κι είναι πολύ δυνατή ομάδα, το είδαμε άλλωστε και στο πρώτο ματς που έκαναν φανταστικό παιχνίδι. Έχουμε εξασφαλίσει την θέση μας στο TOP 16 κι έτσι θα πάμε στην Αθήνα χωρίς πίεση. Θα κοιτάξουμε ν” απολαύσουμε το παιχνίδι κι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το maximum των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στη νίκη», είπε αρχικά ο Λούκα Μίτροβιτς.
Για το τι χρειάζεται ο Ερυθρός για να νικήσει: «Για να νικήσουμε μία τόσο δυνατή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και μάλιστα στην έδρα του, θα πρέπει να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Να παίξουμε σκληρή άμυνα και να έχουμε υπομονή στην επίθεση».
Για την ατμόσφαιρα: «Στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι η ατμόσφαιρα ήτα πραγματικά μοναδική, απίστευτη. Περιμένω κάτι παρόμοιο στο ΣΕΦ».
Για την πρόκριση στους «16»: «Πριν αρχίσει η σεζόν στόχος μας ήταν το TOP 16, εμείς όμως το καταφέραμε δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση κι αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Τώρα, δεν θέλουμε μόνο να είμαστε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες, αλλά πεινάμε για νίκες. Κάθε παιχνίδι θα είναι και μία εμπειρία, ένα μάθημα για την ομάδα και θα γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς».

Σχετικά άρθρα