Νέα «τεσσάρα» και… 20 για τη Ρεάλ

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρτίνεθ στο πάγκο της Αλμερία

Ασταμάτητη… μοιάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά το 4-0 εντός κόντρα στην Λουντόγκορετς, πέρασε με 4-1 από την έδρα της Αλμερία (έχασε πέναλτι) για την 15η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δυο γκολ, και έτσι έφτασε στις 20 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ούσα… πάντα στην κορυφή του πρωταθλήματος! Σούπερ ο Κασίγιας … 

Η «βασίλισσα» που έχει… σπάσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα με τις περισσότερες νίκες, έχει βάλει πλώρη για το παγκόσμιο που έχει η Κορίνθιανς με 24… Η Ρεάλ στο πρωτάθλημα πέτυχε την 12η σερί νίκη και είναι πλέον στο +5 από την 2η Μπαρτσελόνα! Η Αλεμερία, που έχει πλέον νέο τεχνικό τον Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, έμεινε για 9η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-7) και είναι στη ζώνη υποβιβασμού με 10 πόντους.  

Αρχικά η Αλμερία έβαλε… δύσκολα στην «βασίλισσα» (είχε και απουσίες), αλλά ήταν σε καλή μέρα Ίκερ Κασίγιας! Η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ με τον Ίσκο στο 34′, αλλά στο 39’ ο Βέρθα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Η «βασίλισσα»… απάντησε άμεσα, καθώς στο 42’ ο Μπέιλ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ράμος πέτυχε το 2-1 για τους «μερένχες».

Στο 61’ ο Μαρσέλο ανέτρεψε τον Έντγκαρ, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, αλλά ο Ίκερ Κασίγιας… έβγαλε την εκτέλεση του Βέρθα. Στη συνέχεια πήρε την πρωταθλήτρια Ευρώπης από το χέρι της ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στο 81’ και στο 88’ (ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, από τον Καρβαχάλ) και διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Ο Πορτογάλος είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 25 γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, και για χιλιοστή αγωνιστική στην ιστορία της βλέπει πιο ψηλά από όλους τους αντιπάλους της!

Οι συνθέσεις
ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρούμπεν, Μίτσελ, Ναβάρο, Τρουχίγιο, Βέλες (82′ Κορόνα), Τεγιέ, Βέρθα, Ντιμπαρμπιέ (59′ Ζονγκό), Έντγκαρ, Σοριάνο (67′ Ουέλινγκτον), Χέμεντ.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Βαράν, Πέπε, Ιγιαραμέντι, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (85′ Κοεντράο).

Σχετικά άρθρα