Γκολ σε Κρήτη, Τρίπολη

404. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ  goal  1.75

Η ευκολία των δύο ομάδων στο σκοράρισμα είναι δεδομένη άλλωστε έχουν εξαργυρώσει τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από την επιθετική φιλοσοφία τους με υψηλές θέσεις στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ. Ο Αστέρας εμφανίζει προσεκτική διαχείριση των εντός έδρας αγώνων του με πρωταρχικό στόχο να μην δεχτεί γκολ. Άλλες φορές τα καταφέρνει, άλλες όχι κι αυτή τη φορά θα έχει να τα βγάλει πέρα και με την κούραση από το (τελευταίο) Ευρωπαϊκό ταξίδι. Στην επίθεση οκτώ φορές στις δέκα θα πετύχει γκολ.

Η Βέροια, μόνο στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου είχε καθαρά αμυντική συμπεριφορά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει φέρει τα περισσότερα όβερ στο πρωτάθλημα μετά τον ΠΑΟΚ. Είναι ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντίπαλου καθώς βασίζεται πολύ στην ταχύτητα από τα άκρα. Είναι βέβαιο ότι θα δυσκολέψουν τους Αρκάδες στο σπίτι τους και ότι μπορούν να σκοράρουν.

 

405. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ  ΟΒΕΡ  1.85

Σημαντικό αποτέλεσμα το 0-0 που πήρε ο Εργοτέλης στη Θράκη κύριως για ψυχολογικούς λόγους. Στην Κρήτη ανοίγεται, παίζει μεν επιθετικά και συνήθως σκοράρει αλλά το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η αφερέγγυα ανασταλτική λειτουργία. δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχτεί 22 γκολ -όσα και η Νίκη Βόλου- που αποτελούν το χειρότερο παθητικό τερμάτων στη Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη με την εμπειρία και το ταλέντο των μεσοεπιθετικών που έχει είναι βέβαιο πως θα εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος στα μετόπισθεν κάτι που έκανε στο μέγιστο βαθμό της περασμένη αγωνιστική όταν και επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4-2. Οβερ έληξαν και οι δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων στο Ηράκλειο. 

 

268. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1  1.60

Δεν τα πάει άσχημα και φέτος η Μπάγερ η οποία προοδεύει στην Ευρώπη και αποτελεί σταθερή αξία στη Μπουντεσλίγκα. Δίνει πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της ειδικά στο Λεβερκούζεν εκεί που είναι αήττητη έως τώρα με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρείς ισοπαλίες. Στα σημαντικά συν το ότι συνήθως είναι περισσότερο αποτελεσματική στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχει «καθαρίσει» αρκετά ματς στην τρέχουσα σεζόν. Υπέρ για τις «ασπιρίνες» που έκλεισαν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα και το ότι είχε δύο ημέρες ξεκούρασης παραπάνω από την Γκλάντμπαχ η οποία έδινε καθοριστικό ματς με τη Ζυρίχη για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπορούσια επανήλθε στις νίκες μετά κόπων και βασάνων κόντρα στη Χέρτα έπειτα από τρείς σερί ήττες χωρίς όμως να έχει την απόδοση που την είχε στην τριάδα τις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ Χ

257. ΝΙΣ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ  Χ  3.00

407. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Χ  3.15

271. ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ  Χ  3.30

Σχετικά άρθρα