Αποθέωση Αφελάι, μήνυμα Κασάμι

Μεγάλη έκταση σε ολλανδικά ΜΜΕ έχει πάρει η συνεισφορά του Ιμπραήμ Αφελάι στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, με τον διεθνή άσο να βάζει το γκολ της ισοφάρισης και να δημιουργεί το νικητήριο. Για τον Αφελάι οι συμπατριώτες του γράφουν ότι σε διατηρείται σε πολύ καλή φόρμα και παρακολουθούν με ενδιαφέρον την παρουσία του στον Ολυμπιακό, καθώς είναι ξανά βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας.

Την ίδια ώρα στην Τουρκία επιμένουν καθημερινά ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση στη Φενερμπαχτσέ για τον Μπρούνο Άλβες, θέλοντας να αποκτήσει τον διεθνή Πορτογάλο στόπερ είτε με ελεύθερη μεταγραφή είτε δανεικό με οψιόν.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έδωσε σήμερα το παρών στον αγώνα δρόμου Fit Kids Run, ο οποίος έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, στο κέντρο της πόλης. Μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά βρίσκονταν εκατοντάδες παιδιά, τα οποία φορούσαν τα αθλητικά τους ρούχα και έτρεχαν, υπό τις επευφημίες του κόσμου!

Ο Κασάμι έγινε δεκτός με επιφωνήματα χαράς από τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι τον περικύκλωσαν για να πάρουν ένα αυτόγραφό του και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Ο Κασάμι τα είπε και για λίγη ώρα με τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, ενώ έδωσε την εκκίνηση, φωνάζοντας δυνατά “3, 2, 1… ΠΑΜΕ!” πριν οι μαθητές Γυμνασίου (οι οποίοι έτρεχαν εκείνη την ώρα) αρχίσουν την κούρσα τους.

«Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έχουν τέτοια event στη ζωή τους. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό και που μια τέτοια ηλιόλουστη μέρα βλέπω τόσα παιδιά εδώ στον Πειραιά να αθλούνται και να το χαίρονται. Θέλω να πω στα παιδιά να δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους, σε ό,τι και αν κάνουν και ότι τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά! Ίσως να μπορούσα και εγώ να τρέξω μαζί τους για 200 μέτρα, αλλά δεν φορώ τα κατάλληλα παπούτσια», δήλωσε ο Έλβετός άσος.

Σχετικά άρθρα