Προτάσοφ: «Ψάχνει ρυθμό η Ντνίπρο»

Πρόσωπο των αναμετρήσεων Ολυμπιακού-Ντνίπρο είναι ασφαλώς ο Όλεγκ Προτάσοφ που ήταν ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής στους δύο συλλόγους!
Ο Προτάσοφ είχε αγωνιστεί στην Ντνίπρο για έξι χρόνια στην καριέρα του, από το 1981 έως το 1987, ενώ ήταν προπονητής της από το 2005 έως το 2008.
Μιλώντας στο Novasport FM για την κλήρωση, ο Ουκρανός άσος του παρελθόντος τόνισε:
«Είναι μία ομάδα που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παίκτες πιθανότατα θα φύγουν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα ειδικά από τη μέσα και μπροστά.
Από το καλοκαίρι ανέλαβε καινούργιος προπονητής στη θέση του Χουάντε Ράμος, o Μίρον Μάρκεβιτς, όμως δεν έχουν αποκτήσει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό.
Πιστεύω ότι θα είναι δύο ισορροπημένα παιχνίδια, τα οποία θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο πιο ποιοτικός παίκτης της Ντνίπρο είναι ο Ουκρανός, Γιεβνέν Κονοπλιάνκα. Επίσης, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ματέους είναι αρκετά καλός, όπως και ο Κροάτης επιθετικός Νίκολα Κάλινιτς, αλλά και ο Κροάτης αμυντικός Ιβάν Στρίνιτς. Βέβαια, είναι πιθανό κάποιοι από τους παίκτες να αποχωρήσουν τον Γενάρη με μεταγραφή».

Σχετικά άρθρα