Ριμπερί: «Προσοχή και σωστή προετοιμασία»

Η Μπάγερν Μονάχου έπεσε πάνω στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ή μάλλον καλύτερα η Σαχτάρ έπεσε πάνω στη Μπάγερν.
Οι Γερμανοί πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ουκρανών για να βρεθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα φάνηκε… φιλική στη Μπάγερν ωστόσο όπως επισήμαναν οι Φίλιπ Λαμ, Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί οι πρωταθλητές Γερμανίας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί αν θέλουν να πάρουν το εισιτήριο.
«Η Σαχτάρ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Όμως, παρ’ όλα αυτά, είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Στόχος της Μπάγερν είναι να φτάνει πάντα τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά», είπε ο Φίλιπ Λαμ.
Από την πλευρά του, ο Άριεν Ρόμπεν τόνισε πως «Είναι καλό που θα αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο και όχι πάλι την Άρσεναλ. Θα πρέπει να προσέχουμε πάντως. Η Σαχτάρ έχει μερικούς, πολύ καλούς, Βραζιλιάνους Πρέπει να αναλύσουμε τον αντίπαλό μας προσεκτικά και όταν έρθει η ώρα του παιχνιδιού θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε, τότε είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».
Ενώ τέλος ο Φρανκ Ριμπερί είπε ότι «Θα μπορούσαμε να είχαμε δυσκολότερη κλήρωση όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Σαχτάρ είναι δυνατή. Αν όμως εμείς είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και δουλέψουμε σωστά στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σχετικά άρθρα