Αφιέρωμα στον Κώστα Παπανικολάου στο «Pick n Roll» του OTE TV

Αφιέρωμα στον Κώστα Παπανικολάου και τη ζωή του στο Χιούστον φιλοξενεί το Pick n’ Roll του ΟΤΕ TV αυτή την  Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο OTE SPORT  4HD.

 

Ο Βασίλης Σκουντής και ο Ρήγας Δάρδαλης ταξίδεψαν στις ΗΠΑ και κατέγραψαν τα έργα και τις ήμερες του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος έχει καθιερωθεί σε χρόνο ρεκόρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

 

Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος, οι σούπερ-σταρ του ΝΒΑ Τζέιμς Χάρντεν και Ντούαϊτ Χάουαρντ μιλάνε για τον «Παπ», ο Βασίλης Σπανούλης στέλνει μήνυμα-έκπληξη, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα ανακαλύψουν πώς τον αντιμετωπίζουν ο Κέβιν Μακ Χέιλ και οι συμπαίκτες του την ώρα της προπόνησης.

 

Ο ίδιος ο Κώστας Παπανικολάου ανοίγει το σπίτι του στους απεσταλμένους του ΟΤΕ TV και μιλάει με ειλικρίνεια για κάθε σταθμό της καριέρας του, αλλά και για ποια ομάδα υποστήριζε μικρός. Οι γονείς και ο μεγάλος του αδελφός αποκαλύπτουν τα μυστικά της επιτυχίας, ενώ το πρώτο μέρος του αφιερώματος ολοκληρώνεται με ένα… πατροπαράδοτο ελληνικό γεύμα.

 

Συνημμένα, το αναλυτικό ανανεωμένο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV, από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014.

Σχετικά άρθρα