Μπεργκ: «Τελειώνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα»

Αισιόδοξος ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας. Ο σουηδός επιθετικός ερωτηθείς για το χριστουγεννιάτικο δώρο που περιμένει ο κόσμος του Τριφυλλιού με την παραμονή του μέχρι το 2018, απάντησε: «Το ελπίζω κι εγώ. Μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω να έχει τελειώσει το θέμα».

Ο Μπεργκ στο πλαίσιο εκδήλωσης του Παναθηναϊκού στο κατάστημα Marks & Spencer, χορηγού ένδυσης της ομάδας, τόνισε πως περιμένει κι ο ίδιος τις γιορτές προκειμένου να επιστρέψει έστω και για λίγες ημέρες στην πατρίδα του. «Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία για να περνάμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Ανυπομονώ να σταματήσουμε για να πάω στην Σουηδία για να τους συναντήσω» είπε ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού που πρόσθεσε αναφορικά με τον σπόνσορα των Πρασίνων: «Μπορούμε να ντυνόμαστε όμορφα όταν έχουμε έναν τόσο σημαντικό σπόνσορα. Είναι ιδιαίτερη χαρά το γεγονός πως μπορούμε να συναντήσουμε τους φιλάθλους μας σε τέτοιες εκδηλώσεις».

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έδωσαν το παρών στην εκδήλωση όπου φωτογραφήθηκαν, πήραν αυτόγραφα και συνομίλησαν με ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Σαραβάκος, Στρατός Σωπήλης αλλά και οι Μπεργκ, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Νίνης και Στιλ .

Σχετικά άρθρα