«Βλέπει» και Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά είχε φτάσει προ πενταετίας πολύ κοντά στον Ολυμπιακό αλλά η μεταγραφή του Γάλλου εξτρέμ δεν είχε προχωρήσει. Κάτι που μπορεί να συμβεί τώρα, καθώς ο 27χρονος εξτρέμ που ανήκει στη Νιούκαστλ έχει προταθεί και εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους που ψάχνουν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. 
 
Ο Μπεν Αρφά είχε δοθεί δανεικός στη Χαλ στην αρχή της φετινής περιόδου, αλλά έχει ήδη αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα δίχως μάλιστα να έχει ενημερώσει τον Στιβ Μπρους που είναι ο μάνατζέρ της. Με τον Γάλλο να μη σκοπεύει να συνεχίσει στην Αγγλία και να βλέπει τον Ολυμπιακό ως μια εξαιρετική προοπτική για να παίξει στις διεθνείς διοργανώσεις και να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του μετά και την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό του, τον οποίο έχει ξεπεράσει πλήρως. 
 
Για τη θέση του στόπερ σε πρώτο πλάνο είναι πάντα ο Μπρούνο Άλβες, ενώ προτείνονται συνεχώς παίκτες στους ερυθρόλευκους για την επίθεση. Από την Αργεντινή οι Μεντόζα και Καρίγιο, από την Γαλλία ο Σαμπαλί της Εβιάν που ανήκει στην Παρί, αλλά και ο διεθνής Αργεντινός Ρίκι Άλβαρεζ της Ίντερ που έχει πάει δανεικός στην Σάντερλαντ

Σχετικά άρθρα