Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Ναυσικά Βράιλα
Ναυσικά Βράιλα thumbnail

Ναυσικά Βράιλα


Ναυσικά Βράιλα


H Ναυσικά Βράιλα ολοκλήρωσε  το πτυχίο της από το Αμερικάνικο Κολλέγιο , Deree στη Ψυχολογία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of London, MSc in Occupational Psychology , ενώ παράλληλα απέκτησε Practitioner Diploma στο Executive και Life Coaching  στο Λονδίνο όπου δούλεψε με στελέχη επιχειρήσεων.


Είναι εκπαιδευμένη στην αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων, από την Ιατρική Αθηνών, σε εξειδικευμένα ψυχομετρικά εργαλεία που αφορούν το  επαγγελματικό προσανατολισμό και τη κλινική αξιολόγηση ενηλίκων και παιδιών. Γράφει επίσης  ψυχοκοινωνικές εκθέσεις. 


Εξειδικεύεται στην Οικογενειακή-Συστημική Ψυχοθεραπεία  στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.


Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, σε Μ.Κ.Ο. -πλαίσια με μονογονεικές οικογένειες-συγκρουσιακά διαζύγια και ΑΜΕΑ ως ψυχολόγος αλλά και σε τμήματα ανθρωπίνου δυναμικού.


Διατηρεί γραφείο  ιδιωτικά στην Αθήνα δουλεύοντας με οικογένειες και άτομα  ενώ οργανώνει ομάδες συμβουλευτικής (σχολές γονέων και προσωπικής ανάπτυξης-σχέσεων,διαχείριση στρες). Επίσης εργάζεται ως εργασιακή ψυχολόγος-HR Consultant  στο κομμάτι της αξιολόγησης μέσω  Τεστ στην Ison Psychometrica, παράλληλα συνεργάζεται  με το Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης σαν σύμβουλος οικογένειας. 


Είναι Μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.


 


Ναυσικά Βράιλα 


Ψυχολόγος, Οικογενειακή Σύμβουλος


MSc. Οργανωτικής Ψυχολογίας, University Of London
τηλ επικοινωνίας 694 7097 711


Επτανήσου 53, Αθήνα
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X